Home Vijesti ONI SU PROGLAŠENI PRIJETNJOM ZA NACIONALNU SIGURNOST BiH: Dodik se obratio videom...

ONI SU PROGLAŠENI PRIJETNJOM ZA NACIONALNU SIGURNOST BiH: Dodik se obratio videom porukom “Noćnim vukovima”, EVO ŠTA IM JE PORUČIO…

591

Moto klub “Noćni vukovi” ovogodišnju proslavu pravoslavne Nove godine posvetili su Danu Republike Srpske, a tim povodom obratio im se predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik.
Dodik je “Noćnim vukovima” zahvalio za čestitke povodom Božića i Dana Republike Srpske i poželio im sve najbolje.

Mgid

DIATEA
Pronađen glavni neprijatelj dijabetesa! Šećer brzo pada do 4,3
SAZNAJ VIŠE→
On je istakao da ga je veoma obradovalo što su u tim danima željeli da budu sa Republikom Srpskom, ali je izrazio žaljenje što nije bio u mogućnosti da bude sa njima zbog trenutnih uslovima u kojima živimo.

“Ali, sigurno u jednoj od narednih bićemo tu”, rekao je Dodik.

On je istakao važnost zajedništva, kao i snage koju su uputili porukama, te zahvalio za organizaciju obilježavanja Dana Republike.

“Samo zajedno možemo da obezbijedimo da sačuvamo naš identitet i hvala vam za sve što činite”, rekao je Dodik.

Video proslave objavio je i vođa “Noćnih vukova”, Aleksandar Zaldostanov Hirurg.

“Danas, uoči Кrštenja Gospodnjeg, opraštajući se od naše novogodišnje bajke 2021, koju smo posvetili bratskom srpskom narodu, primili smo video čestitku našeg prijatelja i prijatelja Rusije – predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika! Što se itekako očekivalo tog dana”, kaže Zaldostanov”.

Podsjetimo, vođa zloglasne ruske motorističke skupine “Noćni vukovi” Aleksandar Zaldostanov zabranjen je ulazak u BiH jer je proglašen prijetnjom za nacionalnu sigurnost naše zemlje.

(Sl.B.)