Home Vijesti SKRIVENA ISTINA: Alija Izetbegović u razgovoru s Tuđmanom 1993. predvidio sudbinu šestorke:...

SKRIVENA ISTINA: Alija Izetbegović u razgovoru s Tuđmanom 1993. predvidio sudbinu šestorke: ”Kad svijet sve sabere, reći će da je HVO kriv”

197

Razgovor između Tuđmana i Izetbegovića vođen je 11. lipnja 1993. godine i to u gluho doba noći. Naime, telefonska linija Zagreb-Sarajevo užarila se u 00:25 sati, a razgovor je prekinut tek desetak minuta prije 2 sata u noći.

Mgid

STELLAR
Porodica iz Sarajevo dobija € 55.500 mjesečno, a ne radi ništa
SAZNAJ VIŠE→
Valja napomenuti da se razgovor vodio niti dva mjeseca nakon pokolja u Ahmićima.

“Vidite, gospodine Izetbegoviću, poslije tih Ahmića, bilo je povika na Hrvate. To je jedno selo, je li tako, a Muslimani su prije toga, oko desetak, oko Busovače. Dakle, ali sada već svijet jasno, svijet vrte televiziju, i kažu, i pokazuju te rezultate, i te navale, i tako, tih Muslimana”, pomalo nepovezano i nerazumljivo je govorio Tuđman.
Izetbegović mu odgovara da se nimalo ne raduje činjenici da će se za zločin ustanoviti da je kriva bošnjačka ili hrvatska strana.

“Ali, budite uvjereni – budite uvjereni, da će svijet, kada sabere sve, bilans napravi – i kazati da su Hrvati dolje krivi, vidjet ćete. Jer, to je činjenica, ne Hrvati, nego HVO da je kriv, i to ćete vidjeti u bilansu. Ja ne kažem da kod nas nema ekscesa pojedinih, tu i tamo. Ali, to je jedan naprema 30, odnos, i kome šta odgovara”, rekao je Izebtegović.

(Slobodna Bosna)

Download WordPress Themes FreeFree Download WordPress ThemesDownload WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes Freeudemy paid course free downloaddownload lenevo firmwareDownload Premium WordPress Themes Freeudemy course download free