Home Magazin Čista magija: Lijepa Džejla Ramović objavila novu pjesmu, a o videu pričat...

Čista magija: Lijepa Džejla Ramović objavila novu pjesmu, a o videu pričat će se mjesecima!

584

Pobjednica takmičenja “Zvezde Granda” Džejla Ramović svojila je region svojim glasom i ljepotom, a sada nas je obradovala i novom pjesmom.

Džejla je u proteklom periodu radila punom parom kako bi opravdala status najbolje mlade pjevačice koji je dobila pobjedom u “Zvezdama Granda”, a u proteklom periodu bila je izuzetno vrijedna, te je za armiju svojih obožavatelja spremila novu pjesmu.

Naime, jučer je, u tačno 12 sati na YouTube kanalu “Grand produkcije” objavljena pjesmu pod nazivom “Ruine” za koju mnogi vjeruju da će postati veliki hit. Pjesma i video mlade Goraždanke već se nalaze na prvom mjestu Youtube Trendinga.

Pjesmu “Ruine” potpisuju Darko Dimitrov, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst djelo čuvene Marine Tucaković i njenog sina Milana Laće Radulovića. “Ruine” su dobile i ekranizaciju za koju je bio zadužen Miomir Milić. Crno bijeli spot samo je još više istakao Džejlinu nevjerovatnu ljepotu, dok se sve vrijeme stiče utisak da je namjera producenta da ipak u pravom planu bude njen raskošni vokal.