Home Vijesti HRVATSKI MEDIJI ODUŠEVLJENO O BOSANCIMA VELIKOG SRCA: “Naši susjedi su veliki humanitarci,...

HRVATSKI MEDIJI ODUŠEVLJENO O BOSANCIMA VELIKOG SRCA: “Naši susjedi su veliki humanitarci, stigla nam je pomoć s druge strane granice!”

1318

U utorak u poslijepodnevnim satima donacije su stigle do Petrinje te će biti raspoređene po pogođenim područjima.

Mgid

RIPPLE
Dvije 19-godišnjakinje na računu imaju 526 hiljada maraka
SAZNAJ VIŠE→
U Petrinju je iz Velike Kladuše stigao konvoj kamiona s građevinskim materijalom za popravke domova. Brojni poduzetnici iz Velike Kladuše također su odlučili pomoći i donirajući svoje usluge, javlja hrvatski portal 24sata.hr.

– Suosjećajući s ljudima koji su izgubili svoje domove, ovim putem odlučili smo da damo naš doprinos tako što ćemo donacijom građevinskog materijala i druge robe podržati projekt obnove u Petrinji kako bi se što prije stvorili uvjeti za nastavak normalnog života i povratak porodica u njihove domove – rekao je za Radio Velika Kladuša jedan od poduzetnika Rasim Kendić.

Donacije svakodnevno stižu iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, a poduzetnici iz Bosne i Hercegovine tako su samo pružili ruku pomoći Hrvatskoj i oštećenim područjima.

Free Download WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes FreePremium WordPress Themes DownloadDownload WordPress Themes Freedownload udemy paid course for freedownload redmi firmwareDownload Best WordPress Themes Free Downloadonline free course