Home Sport Lapsus pred svima: Guardiola otkrio ime novog kluba?!

Lapsus pred svima: Guardiola otkrio ime novog kluba?!

251

Nakon što su trupe Pepa Guardiole protutnjale Burnleyjem u hladnoj noći utorka, Katalonac je pred medijima u jednom trenutku čak i opsovao. Nije bio ljutit ni na koga, već je sam napravio lapsus u jednom trenutku.

”Bayern? Koji ku**c”, rekao je Guardiola lupivši se po glavi i nasmijavši novinare.

Da, u jednoj je rečenici umjesto Manchester City rekao Bayern München. Hvalio je strijelca trećeg pogotka Rodrija, kojeg je ovog ljeta doveo iz Atletica te rekao kako je s njim Bayern pogodio.

I dok jedni smatraju kako je zabuna normalna jer je prije četiri godine Guardiola pune tri godine vodio bavarski klub, drugi smatraju da iza tog lapsusa stoji nešto drugo. Sedmicama se njegovo ime veže uz mogući povratak u München na kraju sezone, pa je moguće da je Pepu Bayern u glavi već neko vrijeme.

O tome su raspisali i španski mediji, naravno sa sličnom tezom, a neki čak tvrde da je već pregovarao s bivšim poslodavcem te izvlače činjenicu da stan u bavarskoj prijestolnici nikad nije prodao. Nategnuto? Naravno, ali dovoljno da se priča zakotrlja…

Podsjetimo, Guardiola je u tri sezone osvojio tri naslova prvaka u Njemačkoj, dok je u tri sezone u Cityju osvojio dva naslova engleskog prvaka, piše Gol.hr. Ono što je sigurno najveći cilj ove sezone je Liga prvaka, a ako ne uspije ponovo se popeti na krov Europe, Guardiola bi mogao odlučiti napustiti Manchester.

U Cityju je stvorio moćni stroj, te odlazak, koji sigurno ne bi tražili ni navijači ni ljudi iz kluba, nije nešto što se i očekuje, ali kod njega se nikad ne zna.