Home Vijesti NOVI SKANDAL U REŽIJI DODIKOVIH KADROVA: Zvizdić potvrdio – “SNSD je protiv...

NOVI SKANDAL U REŽIJI DODIKOVIH KADROVA: Zvizdić potvrdio – “SNSD je protiv prijedloga da se Borrell obrati Parlamentu BiH”!

390

Potpredsjednik Evropske Komsije i šef diplomatije Evropske unije Josep Borrell trebao bi doći u Sarajevo u petak.

Mgid

DIATEA
Neverovatno. Dijabetičari, čitajte ovo dok nije izbrisano
SAZNAJ VIŠE→
U subotu će se sastati sa članovima Predsjedništva BiH, zatim sa predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Zoranom Tegeltijom, zamjenicom predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministricom vanjskih poslova BiH Biserom Turković i ministrom financija i trezora BiH Vjekoslavom Bevandom, a posjetiti će i bazu EUFOR-a.

Borrell se tokom posjete trebao obratiti i članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH i šefovima zastupničkih klubova i klubova naroda, no to se izgleda neće desiti.

Protiv obraćanja Borrela danas su bili predstavnici SNSD-a u kolegijima dva doma Parlamenta BiH.

Potvrdio je ovo i zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkkg doma Denis Zvizdić.

– SNSD je danas bio protiv prijedloga da se Josep Borrell kao potpredsjednik Evropske komisije obrati članovima Kolegija i šefovima klubova oba Doma PS BiH, napisao je Zvizdić i dodao:

– Odbijeni su svi pokušaji gospodina Izetbegovića i mene da Kolegij postigne konsenzus i prihvati prijedlog obraćanja Borrella. Još jedan antievropski čin SNSD-a.

Kako doznajemo, sjednici nisu prisustvovali članovi Kolegija iz HDZ-a, Borjana Krišto i Dragan Čović.

(SB)

Download Nulled WordPress ThemesDownload Premium WordPress Themes FreeDownload Best WordPress Themes Free DownloadDownload WordPress Themes Freefree download udemy paid coursedownload redmi firmwareDownload WordPress Themes Freefree download udemy paid course