Home Magazin Potresna ispovijest oca koji je izgubio 20-godišnjeg sina

Potresna ispovijest oca koji je izgubio 20-godišnjeg sina

Bio sam najsretniji čovjek na svijetu jer sam na rukama držao četvrto dijete koje je rodila supruga, a četiri sata kasnije stojim na cesti i gledam mrtvo tijelo sina jedinca koji je poginuo, drhtavim glasom rekao je Mladen Sever (41) iz Kenđelovca.

267

Mladen se tresao od boli dok dok je ekipa 24sata razgovarala s njim u Kuštanima na državnoj cesti DC-28 Križevci – Bjelovar, gdje mu je u srijedu oko 7.40 sati poginuo sin Stjepan (20). Mladić je stradao ni kilometar od kuće, kad se motociklom zaletio u kamion koji je prelazio cestu, piše “Hayat.ba“.

– Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na cesti, a dijelovi motocikla bili su razasuti uokolo. Hitna pomoć, koja je stigla, ustanovila je da je mladić preminuo. Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je shrvan od boli – 
kaže stanar ulice u kojoj je mladić nastradao.

Očajni otac nam je rekao kako ne zna što je skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja djeteta te smrt najstarijeg djeteta. Za poginulim bratom plakale su njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tješili neutješnog oca rekli su nam kako je vijest o tragediji stigla i do majke Mirele, koja je očajna te su joj liječnici u zagrebačkom rodilištu morali dati sredstvo za smirenje.

Shrvan od boli, otac je potvrdio kako je poginuli sin nedavno kupio motocikl. Doznajemo da je Stjepan bio kod djevojke te je krenuo iz smjera Sv. Ivan Žabno prema rodnoj kući kako bi se pridružio ocu u poslu.