Home Sport Svijet ovo još nije vidio: Floyd želi borbu i sa Conorom i...

Svijet ovo još nije vidio: Floyd želi borbu i sa Conorom i sa Khabibom. I to na isti dan!

163

Superborba između Floyda Mayweathera i Conora McGregora na ljeto 2017. bio je najunosniji borilački spektakl svih vremena.

Legendarni bokser ubilježio je jubilarnu 50. pobjedu i vratio se u penziju neporažen, a irski MMA borac nije se osramotio, izdržao je sve do 10. runde kad je izgubio tehničkim nokautom, a pritom je zaradio više novca nego u cijeloj dotadašnjoj karijeri ukupno.

Zato ni ne čudi da sa svih strana stižu želje za revanšem, bilo od navijača, promotora ili samih boraca. Ali čini se da Mayweather želi otići i korak dalje.

On bi se, piše Talk Sport, želio boriti s Conorom i njegovim najvećim MMA rivalom Khabibom Nurmagomedovim, i to istog dana.

Money tvrdi da je razgovarao sa šefom UFC-a Danom Whiteom i iznio mu svoju ideju.

“Razgovarali smo čak i o tome da se borim s Khabibom i Conorom istog dana. S Khabibom bih se borio tokom dana, a s Conorom navečer. Gledatelji bi platili jedinstvenu cijenu, vjerojatno 250 dolara, i mogli vidjeti obje borbe”, rekao je Mayweather.

Naravno, radilo bi se o cijeni za gledanje mečeva putem nekog od pay-per-view kanala, dok bi ulaznice za one koji taj spektakl žele vidjeti uživo nedvojbeno bile još puno više.

Također, prilično je jasno da bi s takvim cijenama to automatski nadmašilo borbu Mayweathera i McGregora iz 2017. kao najunosnijeg borilačkog eventa svih vremena, prenosi Index.